Gårdbutik

Vores sortiment i gårdbutikken er meget bredt og det vil blive for omfattende at liste samtlige produkter her. Vi spænder over te og kaffe til konfekture og æg. Fra honning, marmelader til olier og eddiker. Fra whisky til æblejuice. Samt en hel masse produkter imellem. Hvis du bruger tid på at læse nedenstående, får du et mere detaljeret billede af de forskellige produkter vi sælger. 

 

 

Spændene vine for den kræsne og kvalitetsbevidste vinelsker.

Vi har omkring 75 forskellige vine.

Fra gode bordvine til eksklusive årgangsvine fra forskellige områder af Frankrig og Italien. Derudover har vi et spændende sortiment af vine fra Spanien og en række oversøiske lande.

 

Spiritus fra hele verden

Vi lagerfører ligeledes omkring 75 forskellige mærker af spændende spiritus indenfor områderne cognac, gin, rom, whiskey, akvavit, grappa og vodka. Især rom, whiskey og gin er godt repræsenteret og vi har mange nye og enkelte (meget) gamle produkter.

Lækre hedvine til den gode dessert og til velkomst

Vi har 3 forskellige slags CAVA fra Spanien, champagne, et godt udvalg af portvine, lakridslikører samt dessertvine fra Italien.

Godt øl i absolut topklasse

Vores øl er fra Danmark og er Fur øl, Hancock og en række spændende og sjove øl fra Syndikatet. Vi har også øl fra det store udland.

Lækre og eksklusive søde sager

Chokolade, bolcher, lakrids og søde specialiteter. Til den søde tand har vi en række eksklusive produkter. Spændende æsker fra Summerbird chockolade, til blocher fra Almuegården og lakrids fra Bülow lakrids. Endvidere har vi en række andre søde sager og konfekture produkter i sortimentet.

Te og kaffe

Kaffen er fra Frellsen og leveres naturligvis friskmalet.
Vi har omkring 30 forskellige slags te, som sælges i løs vægt, samt i poser. Der er med garanti også en du kan lide.

Specialiteter fra hele verden

Vi har et udvalg af olier, eddiker, pasta, pesto, marmelade, saucer, krydderier, salt, chutney og sennep, samt meget andet.

Egne produkter fra gården

Vores bier er flittige og vi sælger derfor frisk forårs- og sommerhonning.

Vores høns er også flittige og lægger masser af æg

I sæsonen sælger vi også lammekød. Lammene slagtes på AIDT Slagterhus og du skal selv afhente det der. Vi sælger hele og halve lam og prisen er kr. 75,00 per kilo incl moms

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk